ACCESS Security betekent meer dan tien jaar ervaring, goede service en tevreden klanten. Onze lijst met referenties is daarvan een bewijs. We sturen u een exemplaar op eenvoudige aanvraag.

  We leggen ons toe op één specialiteit: alarmsystemen. Dit is een garantie voor vakmanschap en beroepsernst.

  Het Ministerie voor Binnenlandse zaken (nummer 20/0953/68), INCERT N° C04024 in verplaatsing van verzekeringsmaatschappijen (BVVO/ANPI nr AIV 290) en ISO 9001 versie 2000 hebben Access Security erkend. Of u nu op een kasteel woont of in een tweekamerflat, we gaan altijd even zorgvuldig te werk. We passen de apparaten bovendien op een esthetisch verantwoorde manier in het gebouw in.

  Onze technische medewerkers staan 24 uur per dag gereed. Bij het minste probleem zijn ze heel snel bij u: we zijn echt begaan met uw gemoedsrust. Onze onderhoudsdienst zorgt er verder voor dat uw installatie altijd tiptop in orde is.

  De firma ACCESS Security beschikt over een uitgebreide ploeg van echte vakmensen. Ze hebben oog en oor voor wat u precies verlangt.  U kunt rekenen op een vriendelijk onthaal, een gratis bestek zonder koopverplichting, een registratie van uw bestelling, de installatie, uitleg over de gebruiksaanwijzing, diens na verkoop, onderhoud…Op elk uur van de dag of de nacht en over heel België zijn we voor u beschikbaar.

  Discretie is ons motto. U verlangt met recht en reden dat de persoon die instaat voor de beveiliging van uw goederen discreet blijft, zowel bij u thuis als ten overstaan van derden. Wij denken slechts aan één ding: de kwaliteit van uw installatie onder alle omstandigheden.

  Wij combineren spitstechnologie en jaren ervaring. Dat staat borg voor een heel betrouwbaar systeem met uitzonderlijk hoge prestaties, geplaatst volgens de regels van de kunst.

  Stel ons gerust alle mogelijke vragen als u zich zorgen maakt. We zullen u graag een antwoord geven, zonder verdere verplichting. Uw gemoedsrust is onze allereerste zorg.